Uncategorized

“Bizonman” veroordeeld tot 41 maanden cel

Redactie PAL

In de Verenigde Staten is Jacob Anthony Chansley, ook wel bekend als “Bizonman”, veroordeeld tot een gevangenisstraf van 41 maanden. Dat schrijft VRT NWS. Chansley werd opgepakt in de nasleep van de bestorming van het Capitool in januari.

Tijdens de rellen aan het Capitool op 6 januari was één van de opvallendste figuren ongetwijfeld die van de “Bizonman”. Zijn ware identiteit was op dat moment nog onbekend, maar met zijn ontbloot bovenlijf, beschilderd gezicht en opvallend hoofddeksel werd hij wel hét symbool van de woedende massa.

Al snel werd Chansley, die ook als Jake Angeli door het leven gaat, opgepakt en werd zijn identiteit bekend. Hij zou een overtuigde aanhanger van voormalig president Donald Trump zijn en lid van QAnon. Volgens de theorieën van deze laatste zouden de Democraten, zakenmensen, de media en Hollywood samenwerken tegen Trump.

Zijn betrokkenheid bij de bestorming leveren hem nu dus 41 maanden cel op, waarvan hij er al 10 heeft uitgezeten. De rechter vond de aanklachten namelijk zodanig serieus dat een lagere straf niet te verantwoorden zou zijn. “Wat je deed was zo ernstig dat ik geen straf kan rechtvaardigen die lager ligt”, zei rechter Royce Lamberth.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




3 gedachten over ““Bizonman” veroordeeld tot 41 maanden cel”

  1. “Volgens de theorieën van deze laatste zouden de Democraten, zakenmensen, de media en Hollywood samenwerken tegen Trump.”
    Nee, dit is geen goede beschrijving van Qanon, want het is een feit dat Democraten, zakenmensen en Hollywood zich gedroegen als een front tegen Trump, en ze de verkiezing hebben ge-“fortified” zoals de Washington Post letterlijk schreef.
    De echte theorieen van Qanon gaan namelijk veel, veel verder dan dat: alle Democraten zijn duivelaanbidders en brengen Satanische kinderoffers voor hun seksuele orgieen, en Trump is de Messias die deze praktijken zal stoppen. Sommigen geloven zelfs dat Trump nog steeds president is en hij gewoon een gezichtstransplantatie gedaan heeft om in de huid van Biden te kruipen. Dit gaat dus een pak verder dan gewoon zeggen dat Democraten, zakenmensen en Hollywood samenwerken (dat laatste is namelijk iets dat iedereen kan zien).

  2. Bestorming??? Er is genoeg videobewijs dat aantoont dat mensen gewoon door agenten werden binnen gelaten, net zoals Jacob Anthony Chansley. Allemaal politieke gevangenen van de FJB dictatuur terwijl de marxistische BLM en fascistische antifa terroristen welke voor miljarden dollars schade berokkenden niet vervolgd worden.

  3. Uitgenome binnenwandelen en wat selfies nemen is er niets gebeurd door die gast. Je moet je afvragen wat de straf zou zijn indien de rollen omgekeerd zou zijn en antifa het capitool zou binnenwandelen en protesteren tegen de aanstelling van Trump. Welke straffen zouden ze krijgen?

    Enige dode is één van de protesterenden die volgens laatse documenten onterecht neergeschoten is door een agent. De agent heeft geen straf of sanctie gehad. Terug hier draai de rollen om, wat als het een BLM protest was en iemand onterecht zou neergeschoten zijn. Zou de agent ook vrijuit gegaan zijn?

Plaats een reactie

Delen