Paul Magnette - Afbeelding: Photonews

Paul Magnette - Afbeelding: Photonews

Uncategorized

PS wil vaccinatieplicht vanaf 18 jaar op tafel leggen

Niels Geerinck

De PS wil zo snel mogelijk de discussie omtrent de verplichte vaccinatie vanaf 18 jaar opentrekken. Waals minister-president Elio Di Rupo zal het thema op de tafel leggen tijdens het Overlegcomité aanstaande woensdag, zo liet hij weten.

De partijvoorzitter van de Waalse socialisten Paul Magnette, ziet de verplichte vaccinatie als enige oplossing. “Het is hoog tijd om het debat te openen. De verplichte vaccinatie vanaf 18 jaar is dé enige coherente oplossing”, zo zegt hij. En zo voegt hij toe: “Ik weet dat het een moeilijk debat is, maar ik wil geen absurde situatie zoals in Oostenrijk. Daar geldt geen verplichte vaccinatie, maar worden niet-gevaccineerden in een lockdown gestoken.”

Gisteren kondigde het kernkabinet de nieuwe modaliteiten omtrent de verplichte vaccinatie in de zorg aan. Zo komt er eerst een overgangsfase maar vanaf 1 april kan iemand die zich niet wil laten vaccineren ontslagen worden. “Ik ben tegen het idee dat een verpleegster in april kan worden ontslagen omdat ze niet gevaccineerd is, terwijl er geen verplichting is voor iedereen. Indien die verplichting algemeen is, dan kan er over de sancties worden gepraat”, aldus Magnette.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

23 gedachten over “PS wil vaccinatieplicht vanaf 18 jaar op tafel leggen”

  1. Die Waalse Socialisten zijn ook volledig hun trappers kwijt. Di Rupo mag zijn vaccin inspuiten daar waar hij er het meeste deugd van heeft. Je kunt je nooit uit een lopende pandemie vaccineren ! Het vaccin (als het al helpt) dient om de zwakkeren te beschermen maar niet om het virus te stoppen. Waarom luisteren die idiote politici nooit eens naar de mening van andere deskundigen. Iemand verplicht vaccineren zodat je die niet moet ontslaan of in lockdown moet gaan steken, dat is de wereld op zijn kop. Tijd op het debat te openen zeggen ze dan, er is nog nooit een debat geweest.

  2. Diegene die bij mij een spuit wil zetten maakt zijn laatste mislukte handeling mee, men mag eens proberen. En dat is geen bedreiging maar een waarschuwing. En ik denk dat er velen hetzelfde gedacht hebben. Neem nu de zorg, verplichte vaccinatie of ontslag. Vorig jaar ‘onze helden’ en nu worden ze buitengestampt. Ik hoop dat onze dictator politiekers en – virologen eens een behandeling zouden krijgen van deze’afgedankten’, ik zou wel weten wat te geven. Volgens mij hebben ze nu de lijn overschreden en gaan we ‘oorlogstaferelen krijgen. Leve het verzet!

  3. Het verzet en de bewustwording groeien zienderogen. Daarom zijn ‘ze’ doodsbang omdat ze de consequenties van hun landverraad best kennen. En weer daarom wordt nu de strop helemaal dichtgetrokken, nu ‘ze’ nog kunnen.

  4. Vaccinatie”plicht”. Met een Pfizer of Moderna mRNA vaccin ? We zijn nu écht op de goede weg …
    In de EU zijn er al 29 934 doden geteld als gevolg van de vaccinatie, geen Covid-19 doden, maar mensen die overleden zijn door de twee vaccin shots. Volgens de EudraVigilance, de EU VAERS databank.

    D-e-r-t-i-g-d-u-i-z-e-n-d doden.

  5. Heel juist. PS = le nouveau SS est arrivé. Blijkbaar hebben ze geen lessen geleerd van Auschwitch. Mensen verplicht inspuiten met experimentele rommel is een misdaad. Een crimineel zoals Magnette dient voor een tribunaal gesleept voor dat soort repressie.

  6. Men moet stoppen met bedden “reserveren”. Mensen hun behandeling blijven uitstellen om anti-vax-corona-patiënten voorkeur te geven, no way. Anti-vaxxers behouden zich het recht om vaccin te weigeren en kiezen aldus bewust voor het recht om ziek te worden, gevaccineerden niet. Als dus een anti-vaxxer met corona in een ziekenhuis ligt waar bedden te kort zijn moet die op de gang op de grond gelegd worden gelijk eertijds in Italië, en als de gang vol ligt, buiten op de mesthoop gelijk in India. Daarmee kunnen we de discussie sluiten.

  7. Volgens welke definitie is volgens u ‘experimenteel’?
    Er zijn parallel massaal, op tienduizenden mensen , studies uitgevoerd. Wat denkt u dat mRNA in lipiden kan doen, na de vaccinatie? (tip : lipiden zijn vet, RNA aminozuren)

  8. Claim: Member countries of the European Union have reported 1.5 million injuries and 15,472 deaths related to COVID-19 vaccines.Rating: FALSE

    The facts: The website containing this claim cites EudraVigilance, an EU-maintained database of self-reported adverse effects after COVID-19 vaccination. However, EudraVigilance says its database contains reports of events following COVID-19 vaccination that are not necessarily related to or caused by the vaccines.

  9. Moesten de vaccins werken.
    Sinds de uitrol van dit covid cocktailtje is wereldwijd de definite van het woord vaccin veranderd.
    Het polio vaccin werkt, nochtans niemand geweten die na vaccinatie polio opliep.
    Covid verwant aan de gewone verkoudheid, die overigens jaarlijks muteerd en geen vaccin voor bestaat.
    Maar dan plots zou het vaccin alles redden?
    Binnen hier en een paar maanden nieuwe variant die alle “vaccins” op hun bloot gat zet.
    Zelfde met de griep, het muteerd zo rap dat ze ieder jaar een jaartje achter lopen.
    Je kan de draak blijven achtervolgen, maar ooit zijn al je aders kapot gespoten.

  10. Het vaccin stopt de verspreiding van de ziekte niet. Dat is al voldoende bewezen. Het vaccin is gebaseerd op gen-therapie. En is dit al ooit gebeurd in het verleden dat de overheid elke dag gaat melden hoeveel overledenen er zijn ? En dan enkel benadrukken hoeveel er overleden zijn aan corona en de andere honderden overlijdens per dag niet vernoemen. Dat is pure propaganda om de angst te verspreiden. Kan jij zeggen waarom een behandeling met ivermectin niet is toegelaten ? Simpel omdat dit medicijn effectief en goedkoop is en omdat dan de productie van de winstgevende vaccins moet gestopt worden. Je laten vaccineren doe je alleen en uitsluitend voor jezelf en niet voor een ander. Trouwens het is een lekkend vaccin dat niet volledige bescherming biedt en 25 % van de gevaccineerden geven het “gemuteerde virus” nog door aan anderen. Vraag eens aan Prof. Sucharit Bhakdi van de universiteit van Mainz wat hij denkt van dit gen-vaccin. Dit vaccin is inderdaad “experimenteel” en als we verplicht worden tot vaccinatie moet de overheid garant staan voor de goede werking ervan. Erika als u volledig vertrouwen hebt in dit vaccin, laat u dan driemaal of zelf viermaal inenten en dan zal je gezond blijven en gelukkig zijn. Maar laat ons met rust !

Plaats een reactie

Delen