Raoul Hedebouw (Belga)

Raoul Hedebouw (Belga)

Uncategorized

Raoul Hedebouw enige kandidaat om voorzitter PVDA te worden

Belga Press Agency

Raoul Hedebouw (44) is de enige kandidaat om voorzitter te worden van de PVDA. Dat heeft de linkse partij woensdag bekendgemaakt. De verkiezing vindt plaats op 5 december op het statutair congres.

De kandidatuur van Hedebouw komt niet als een verrassing. Hij spreekt vlot Frans en Nederlands en was tot nu actief als nationaal woordvoerder en als fractieleider voor de partij in het federaal parlement. 

“Ik ben kandidaat om Peter Mertens op te volgen, ook al is dat verre van vanzelfsprekend”, aldus Hedebouw. “Ik denk dat we klaar zijn met de PVDA om de nieuwe uitdagingen aan te gaan. Met mijn kandidatuur wil ik mij in de eerste plaats ten dienste stellen van het collectief en – als ik op 5 december het vertrouwen krijg van ons congres – de PVDA verder doen groeien in heel het land.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

7 gedachten over “Raoul Hedebouw enige kandidaat om voorzitter PVDA te worden”

  1. Kim il Hedebouw.
    De clown van Cloaca.
    De prater van de Pravda.
    De dikste kop vol gebakken lucht.
    Ik dacht dat zijn club in 1989 al ontmaskerd en failliet verklaard was, maar net als Frank Onderbroek van RAL komt dit soort onkruid ook terug.

  2. wel bespraakt,zeer goede manipulator het gene typisch is bij de communisten.De Vlamingen zullen hun zakken moeten dichtnaaien want met Raoul komen de communisten in de federale regering naast grécolo en de andere lilliputters.Zoals hij zegt,we moeten er alles aan doen om de alliantie NVA-VB te breken en daar Vlamingen makke schapen zijn zal het hem lukken.Wij ,Vlamingen,zijn gelukkig in ons huisje wel-tevree,en dat mag wat kosten,een beetje belastingverhogingen,enkele nieuwkomers bij,een beetje meer wallo-bruxse macht en invloed ,en wij zullen ons Jupke drinken en tous ensemble tieren als de rooi duivels winnen of verliezen,life’s goes on.Na de verkiezingen zullen we opnieuw klagen en roepen”laat me los of ik bega een ongeluk”.In wallo-brux zijn ze niet meer bang van dergelijke uitroepen.Laat ze maar huilen in het maanlicht,ze bijten toch niet.

  3. Partijen die fake voorzittersverkiezingen houden met één kandidaat saboteren de democratische inspraak van de leden. Het parlement moet zich dringend beraden om de partijsubsidies te verbeuren van betrokken ondemocratische partijen.

  4. Enige kandidaat … een echt dictatoriale communistische toestand.
    Ik begrijp niet dat verstandige mensen zoals Marc Van Ranst en Dirk De Block zich kunnen engageren in zo’n partij, terwijl wereldwijd bewezen is dat het communisme niet werkt. Of hopen ze op een topfunctie die meer dan royaal vergoed wordt terwijl de gewone werkman, voor wie ze zogezegd opkomen, crepeert.

Plaats een reactie

Delen