Nederlandse politie pakt klimaatactivisten op die snelweg willen blokkeren

Illustratiebeeld. Shutterstock

Uncategorized

Man bedreigt partner en schoonmoeder met vuurwapen

Wijnand Meeus

Een 47-jarige man uit De Panne is opgepakt voor het bedreigen van zijn partner en schoonmoeder met een vuurwapen. Dat meldt het parket van West-Vlaanderen, afdeling Veurne. De man zal worden voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

De feiten vonden plaats in een appartement in De Panne. Wanneer een conflict uit de hand liep, greep de man naar een vuurwapen dat hij op de twee vrouwen richtte. De vrouwen konden het appartement ontvluchten en verwittigden meteen de politie. De man hield zich schuil in de woning toen de politie ter plaatse kwam. Tijdens de interventie belde de man nog naar zijn vriendin. Haar zoon beantwoordde het telefoontje en werd eveneens bedreigd.

Speciale eenheden van de politie werden opgeroepen maar het Snelle Respons Team van de politiezone Westkust kon de verdachte al overmeesteren voordat deze arriveerden. Het Veurnse parket heeft ondertussen beslist om de Pannenaar voor te leiden bij de onderzoeksrechter. Die zal moeten oordelen over de verdere aanhouding van de verdachte. “Gevallen van intrafamiliaal geweld worden zeer ernstig genomen”, benadrukt het parket West-Vlaanderen, afdeling Veurne.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Wijnand Meeus is een scout in hart en nieren met een grote passie voor recht. Voor PAL NWS volgt hij mee justitie en binnenlandse politiek.

2 gedachten over “Man bedreigt partner en schoonmoeder met vuurwapen”

  1. Gevallen van intrafamiliaal geweld worden alleen maar zéér ernstig genomen vanaf het woord ‘vuurwapen’ valt.Voor een serieuze aframmeling worden weinig van die SR-teams in gang gezet,zoals wij thuis meermaals ondervonden hebben.Dat veranderde eindelijk toen pa af en toe al eens met een jachtgeweer in z’n handen stond.

Plaats een reactie

Delen