Boerenbond stapt naar Grondwettelijk Hof als stikstofdecreet gestemd wordt: “Ronduit onwettige en onrechtvaardige elementen”

Lode Ceyssens van Boerenbond. Photonews

Uncategorized

Ministerraad wijkt uit door indringster in ambtswoning Vlaamse regering

Simon Segers

Afgelopen dinsdag is een vrouw binnengedrongen in het Errerahuis, de ambtswoning van de Vlaamse regering. Dat meldt de VRT en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket.

“Dinsdag 7 december is een vrouw omstreeks 17.00 uur binnengedrongen in het Errerahuis” zei parketwoordvoerster Sarah Durant. “Ze heeft een boek en een bos gedroogde bloemen ontvreemd. Toen ze werd betrapt door de conciërge, heeft ze de vlucht genomen. De beelden van de bewakingscamera’s worden nu onderzocht om haar te identificeren.” De vrouw zou mogelijk een computer gehackt hebben, maar daarover heeft het parket geen informatie. Durant verklaarde dat de vrouw gewoon door de voordeur is kunnen binnendringen omdat er werkmannen aanwezig waren. 

Volgens VRT NWS is de verdachte geen extremiste, maar een activiste. De ministerraad van de Vlaamse regering vergadert normaal op vrijdag in het Errerahuis, maar de speurders gaan dit gebouw eerst grondig doorzoeken alvorens het opnieuw vrij te geven. Vandaag komt de regering-Jambon samen op het Martelaarsplein.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

3 gedachten over “Ministerraad wijkt uit door indringster in ambtswoning Vlaamse regering”

  1. als de Vrt zegt dat het een activiste was en geen extremiste dan kan het niet anders zijn dat het een linkse vrouw was.en ook niet opgevallen dat de media het grote schandaal over de vrijgelate Syriestrijdser en de leugens van minister van justitie Van Quickenborre verzwijgt

  2. Ze is nog niet geïdentificeerd, maar volgens BRT liep ze mee in de laatste Corona betoging. Van fake news en framing gesproken.
    Wanneer gaat de politiek de moed hebben om dit wangedrocht op te heffen?

Plaats een reactie

Delen