Project Veritas legt opnieuw pedofilieschandaal bij CNN bloot

Shutterstock

Uncategorized

Project Veritas legt opnieuw pedofilieschandaal bij CNN bloot

Carl Deconinck

De journalisten van het Amerikaanse Project Veritas onthulden dat Rick Saleeby, een belangrijke producer van CNN, zich schuldig zou hebben gemaakt aan pedofilie. Dit schandaal komt er nog geen week nadat een andere belangrijke producer zich schuldig zou hebben gemaakt aan pedofilie.

Project Veritas is een activistische burgervereniging die op zoek gaat naar corruptie en wantoestanden bij machtige organisaties in de samenleving. De organisatie werd gecontacteerd door Janine Bonanni. Zij is Case Manager bij het Center for Family Services. Bonanni had een relatie met Rick Saleeby. Saleeby stuurde haar een reeks berichten waarin hij aangaf seksuele handelingen uit te willen voeren met haar minderjarige dochter.

Hij maakte zijn perverse seksuele verlangens bekend via geschreven teksten en ingesproken berichten. Project Veritas pakte uit met die berichten. Daarin beschrijft hij de seksuele handelingen die hij met het minderjarige meisje wilde doen. Ook stuurde hij vaak dat hij de moeder en stiefdochter “samen” wilde zien. Saleeby zou verder geld gestuurd hebben naar de vrouw met de bedoeling om naaktfoto’s van haar dochter te krijgen. Bonanni heeft een verleden als sekswerker en zou daarom als een makkelijker doelwit gezien kunnen worden.

Belangrijke producer

De vrouw nam contact op met Project Veritas omdat ze naar eigen zeggen niet wilde dat mensen met macht weg zouden kunnen raken met hun misdaden. Rick Saleeby is een belangrijke producer bij CNN. Hij werkte mee aan ‘The Lead with Jake Tapper’, dat is het programma van een van de grootste schermgezichten van de zender.

Project Veritas stuurde het dossier door naar de bevoegde autoriteiten. CNN zelf gaf nog geen commentaar over de zaak. De onthulling komt slechts enkele dagen nadat eerder al bleek dat John Griffin, een andere belangrijke producer van de linkse zender, zich aan pedofilie zou hebben schuldig gemaakt. Vier jaar geleden werd er trouwens ook een andere producer bij Jake Tapper ontslagen, Teddy Davis. Die had zich seksueel misdragen tegenover (volwassen) vrouwen.

Source Shows Video and Texts of CNN Producer Fantasizing About Sex Acts with Fiancé’s Young Daughter – YouTube.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

2 gedachten over “Project Veritas legt opnieuw pedofilieschandaal bij CNN bloot”

  1. Maar als zoiets gebeurt bij groenen en linksen is dat toch allemaal niet zo erg … Dan moet dat kunnen. We zijn het groene Europarlementslid Cohn-Bendit toch niet vergeten zeker, toen in een kleuterschool de kleutertjes met hem mochten “spelen” …

Plaats een reactie

Delen