Archiefbeeld: Afghanen op het vliegveld van Kaboel - Afbeelding: Shutterstock

Archiefbeeld: Afghanen op het vliegveld van Kaboel - Afbeelding: Shutterstock

Uncategorized

België wil nog eens 70 Afghanen naar hier halen, tijdens ‘geheime missie’

Niels Geerinck

Ons land heeft een ‘geheime missie’ gelanceerd om nieuwe repatriëringen uit Afghanistan te doen. Het gaat om een zeventigtal mensen die naar hier worden gehaald.

Het merendeel van de Afghanen die zullen worden overgebracht, waren actief voor het Belgisch leger. De groep bevindt zich momenteel in de Pakistaanse hoofdstad Islamabad, van daaruit zullen ze richting ons land gevlogen worden.

Deze zomer lanceerde ons land ‘Operation Red Kite’ om Afghanen die recht hadden op een evacuatie, naar ons land te brengen.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Niels Geerinck (1994) koestert een passie voor de binnen- en buitenlandse (geo)politiek. Zijn interessegebied richt zich in het bijzonder naar de politieke en culturele tendensen in de Hongaarse, Angelsaksische en Scandinavische sferen. Cultuur- en boekenliefhebber.

11 gedachten over “België wil nog eens 70 Afghanen naar hier halen, tijdens ‘geheime missie’”

  1. Mijn schoonmoeder zal in 2020 in de eerste lock down vast door corona op Tenerife. Honderden Belgische marokkanen in hun thuisland….en de regering legde vliegtuigen in om de “gestrande Belgen” gratis terug te halen….uit Marokko. Een West Vlaams zakenman heeft toen vanuit Tenerife een vliegtuig gecharterd om gestrande echte Belgen te gaan overvliegen naar België, 650€ per persoon enkele vlucht. Nu zie je hier ook weer dat ons land klaar staat om nieuwe Belgen zoveel mogelijk te helpen. Autochtone en veel belasting betalende Belgen moeten maar hun plan trekken. Allez, welkom aan de nieuwe afghanen, de sociale woning en de uitkeringen liggen klaar.

  2. Zijn ze nog altijd niet wijzer geworden? Of wil men nu echt dat onze samenleving kapot gaat? Ze weten toch al lang dat moslims en zeker Afghaanse moslims en de westerse cultuur en beschaving zich verhouden als water en vuur. Dat volk naar hier halen is vragen om moeilijkheden.

  3. Daar is wel budget voor maar om gewezen economisch poductieven tot het BNP een deftig pensioen te gunnen niet. Onthouden bij ons electoraal vonnis van 2024 over het vermaledijde Viv-Aldi wanbeleid.

Plaats een reactie

Delen