Dave De Kock en Dean

Dave De Kock en Dean

Uncategorized

Vriendin van Dave De Kock aangehouden door onderzoeksrechter

Belga Press Agency

De vriendin van de 34-jarige Dave De Kock, die opgepakt werd tijdens een huiszoeking in Sint-Gillis-Waas in het onderzoek naar de dood van de 4-jarige Dean Verberckmoes, is aangehouden door de onderzoeksrechter in Dendermonde. Dat bevestigt haar advocaat Bart De Decker.

De vrouw werd in de nacht van maandag op dinsdag opgepakt tijdens een huiszoeking in Sint-Gillis-Waas, in het pand waar ze samen met Dave De Kock woonde. Het slachtoffer Dean Verberckmoes verbleef in het verleden ook al bij het koppel en het kind zou woensdag 12 januari, de dag waarop De Kock en Dean Verberckmoes het laatst gezien werden, een nacht logeren.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Om u snel de belangrijkste nieuwsfeiten aan te kunnen bieden, neemt PAL NWS dagelijks enkele artikels over van het persagentschap Belga.

1 gedachte over “Vriendin van Dave De Kock aangehouden door onderzoeksrechter”

  1. Quid Belgische moraal? In het buitenland, alwaar België met de NAVO luchtbombardementen, uitvoert met talrijke onschuldige slachtoffers onder de burgerbevolking, ligt daar niemand in onze politiek. In de regio’s waar de NAVO oorlog voert moeten de Mensenrechten plaats ruimen voor het oorlogsrecht. In België beschermt de regering kindermoordenaars en weigert ze de doodstraf uit te spreken tegen daders van afschuwelijke moorden op onschuldige kinderen (sic). Ziehier de hypocriete dubbele moraal van de Vivaldi criminelen.

Plaats een reactie

Delen