Uncategorized

Meerdere mensen neergeschoten in metro New York, explosieven gevonden

Carl Deconinck

Tijdens de spitsuren dinsdagochtend is er een schietpartij uitgebroken in de metro van Brooklyn, New York. Er is ook sprake van meerdere explosieven. Er heerst momenteel nog veel onduidelijkheid. Het spoorverkeer is stilgelegd.

Er duiken op sociale media verschillende verontrustende foto’s op van neergeschoten mensen in de metro van New York. Sommige liggen in een plas bloed. CNN spreekt van 13 slachtoffers. Eén daarvan zou in kritieke toestand zijn. Het is echter nog niet duidelijk wat er precies gebeurd is. Er zou een schietpartij hebben plaatsgevonden in een metrostation van New York aan de Fourth Avenue Line in Brooklyn.

Politie en brandweer zouden ter plaatse zijn. Eerste berichten zeggen dat er sprake is van een verdachte in een oranje overall en een soort van gasmasker, wat zou kunnen wijzen in de richting van terreur. Volgens een ooggetuige was de verdachte een kleine, maar zwaarlijvige zwarte man. De politie vraagt om het gebied te vermijden omwille van het onderzoek en de noodsituatie.
Meer info volgt later.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Carl Deconinck (°1985, Ieper) behaalde een master in Politieke Wetenschappen aan de UGent. Carl richt zich vooral op de Belgische en Amerikaanse politiek. Rum- en boekliefhebber.

Plaats een reactie

Delen