PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw

PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw. Photo News

Uncategorized

PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw: “Vooruit wordt links ingehaald door CD&V”

Van de redactie

In ‘De Zondag’, een week voor de Dag van de Arbeid, opent nieuwbakken PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw de aanval op Vooruit en haar leading man Conner Rousseau. “Veel leden zijn links. Maar Conner Rousseau, bijvoorbeeld, voert geen links discours”, klinkt het.

Raoul Hedebouw, voorzitter van PVDA, toont zich genadeloos voor conculega Conner Rousseau, voorzitter van die andere linkse partij Vooruit. “‘Er is geen links en er is geen rechts’, zegt hij. Wat een postmodernistische praat, zeg.” Ook geeft hij ‘King Connah’ een waarschuwing mee. “Dat ze maar opletten: Vooruit wordt links ingehaald door CD&V.” 

Bange socialisten

Hedebouw uit zich ook niet mild tegenover federale minister van Werk Pierre-Yves Dermagne van PS. “Het is een pseudo-linkse minister.” Voor hem is het “onbegrijpelijk” dat de minister de loonwet van 1996 niet herziet. “Het is niet normaal dat er in sectoren die goed boeren geen opslag kan bovenop de afgesproken 0,4 procent”, meent hij.

Volgens de communist is het “goed mogelijk” dat de socialisten bang zijn voor hem en zijn partij. “Het is ook terecht. Hun monopolie is doorbroken. Maar ze moeten vooral bang zijn van zichzelf. Ze beseffen niet dat ze dezelfde fouten begaan als de Franse socialisten”, aldus de PVDA-voorzitter in ‘De Zondag’.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




5 gedachten over “PVDA-voorzitter Raoul Hedebouw: “Vooruit wordt links ingehaald door CD&V””

  1. Hier heeft de communistische slangenolieverkoper een punt.
    Vooruit wordt geleid door een narcistisch leeghoofd met autoritaire neigingen en de CDenV gaat de gratis-snoepjes-toer op om kiezers te lokken.
    Christelijk zijn ze trouwens al lang niet meer bij CDenV.
    Ze knuffelen liever geïmporteerde moslimbarbarij.
    Je kan alleen maar hopen dat beide partijen, samen met groen en vld, richting de kiesdrempel worden gestuurd.
    Vastklampen aan hun postje, ten koste van alles, is hun enige bekommernis.

  2. Raoulke-mottig-Smoelke Bijgebouw van Putin, Stalin, Lenin, Moslim, PolPotHoerekot en Kim-en-alle-Xing-Jing komt het westen buiten westen slaan met zijn Pravda-Dpg-dwaaspraat.

    Geef de vakbendes rechtspersoonlijkheid en laat ze de Arco’s terugbetalen. Een cordon monetair rond de bloedrode verspillers….

  3. “… Vooruit wordt links ingehaald door CD&V” betekent dat Hedebouw C(?)D&V(?) als linkse partij beschouwt, wat niet ver naast de waarheid is gezien de impact van haar syndicale linkervleugel.
    Wat Rousseau betreft: als hij zich beperkt tot inherent socialistische thema’s zonder al die puberale en postmodernistische multiculturele pocowoko snottebellen en – niet te vergeten – als hij belgicistische oprispingen laat vallen, kan beterschap voor zijn partij optreden.
    Hij zal er zich moeten voor hoeden zijn partij als schepnet te laten gebruiken voor opvang van verdwaalde winkielinkies uit de O-V(?)LD of hoe die partij zich in de toekomst ook zal noemen.

Plaats een reactie

Delen