Franstaligen hebben in 2008 kans laten liggen: “Goede momentum voor staatshervorming lag in het verleden“

Elio Di Rupo en Yves Leterme. Photonews

Uncategorized

Voorbijganger maant cafégangers aan te vertrekken: “Het is ramadan, ga naar huis!”

Redactie PAL

Opvallende beelden uit Frankrijk doen vandaag de ronde op Twitter. Daarop is te zien hoe een man een liveband onderbreekt en de microfoon overneemt. Vervolgens maant hij de cafégangers aan om te vertrekken “omdat het ramadan is”. Op andere beelden is dan weer te zien hoe hij flessen wijn op de grond gooit in een supermarkt.

Op de beelden die een omstaander maakte, is te zien hoe een man naar een liveband stapt die cafégangers aan het vermaken is. Dat is echter niet naar zijn zin. Hij grijpt de microfoon en begint steeds luider te roepen. “Hé, het is de ramadan, we stoppen met drinken en iedereen gaat naar huis!”, schreeuwt hij. Wanneer daar niet meteen gehoor aan gegeven wordt, roept hij nog eens. “Ik heb het al gezegd? Iedereen nú naar huis!” Daarna gooit hij nog een tafel omver, alvorens zelf te vertrekken.

(Lees verder onder de tweet.)

Supermarkt

Het is niet de eerste keer dat de man voor problemen zorgt. Op andere beelden, waarop hoogstwaarschijnlijk dezelfde persoon te zien is, zorgt de man voor opschudding in een supermarkt. Hij vraagt op agressieve wijze of de manager aanwezig is. Maar wanneer die niet meteen opduikt, wordt hij snel nog bozer. “Breng mij een verantwoordelijke, ik heb toch al gezegd dat er geen alcohol mag verkocht worden tijdens de ramadan?”, klinkt het. Daarna gooit hij een volledig rek met wijn op de grond. De identiteit van de man is tot nu toe nog niet bekend.

https://twitter.com/LePetitBabar/status/1511471880963866624

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




30 gedachten over “Voorbijganger maant cafégangers aan te vertrekken: “Het is ramadan, ga naar huis!””

  1. Voilà, de ware aard van allochtonen, islamisten, of whatever, echte communisten, zoals de linkse regering in belgië en het huidige europa, proficiat. Buiten met zulke mensen!!!!!!!!!!!!!!! Terug naar land van herkomst, en ga daar uw ramadan beleven…, maar leg anderen uw geloof niet op!!!! Pure communisme, bwah…

  2. De oude Le Pin waarschuwt al minstens dertig jaar, niemand luistert, en stemt op linkse partijen. Of… is het al zover gekomen dat er zoveel moslims zijn, alreeds stemgerechtigd, dat ze sowieso inmiddels een ruime meerderheid hebben? Hetgeen het onbestrafte gedrag van deze sharia-“politieman” verklaart. Nu maar hopen dat niet al te veel moslims de moeite nemen om te gaan stemmen, anders zijn alcohol, restaurants, cafés terrasjes binnenkort voltooid verleden tijd. Niet seulement in Frankrijk, maar aussi in België en Nederland, malheureusement. (best wel leuk om er Franse woorden tussen te gooien, in plaats van saaie Engelse woorden, zoals mensen die interessant willen doen dat plachten te doen.)

  3. Waar ook ter wereld waar andere bevolkingssegmenten noodgedwongen moeten vruchteloos proberen in symbiose samen te leven met Muzelmannen, zou het dan wel conflictvrij verlopen ? Voor zover ik het zou kunnen weten, nergens.

  4. Moslims weigeren het respect op te brengen voor andersdenkenden dat ze van diezelfde andersdenkenden eisen voor hun politiek-religieus systeem. Altijd geweest, en zal er altijd blijven. Niets aan te doen.

  5. wel , waarom gaat die man niet ” naar huis ” , naar een warm moslimland door de sharia geregeerd ? en laat hij ons , kafirs gerust om in onze eigen decadentie tenonder te gaan ?

  6. En men heeft ons wijs gehaald dat dat naar hier gehaald werd om te integreren, onze arbeidsmarkt aan te vullen, bij te dragen aan onze sociale zekerheid en vooral verrijking van onze cultuur…
    Iedereen halalvoedsel en berecht onder de sharia, dag topjes en shortjes : vrouwen/meisjes van kop tot teen in doek gewikkeld en onder toezicht van man, vader, broer, zoon, oom enz.
    Met dank aan Groen, Vooruit (Sp-a) en andere poco slappelingen van politice

Plaats een reactie

Delen