Illustratie (Bron: Shutterstock)

Cultuuroorlog

Aidsfonds uit San Francisco raadt homoseksuelen aan symptomen van apenpokken te verbergen en toch seks te hebben

Redactie PAL

De San Francisco Aids Foundation of SFAIDSFound heeft een gids uitgebracht waarin het tips geeft om het Dore Alley Festival goed te kunnen vieren. Daarin staat onder andere te lezen dat, als je symptomen van apenpokken hebt, je deze moet bedekken en voor de rest gewoon seks kunt hebben.

Binnenkort vindt in San Francisco het Dore Ally Festival plaats. Dat is volgens de organisatoren een festival voor holebi’s waar men op een “seks-positieve en kink-vriendelijke manier met elkaar omgaat”. Het is daar geen uitzondering dat mensen openlijk met elkaar seks hebben, al dan niet op beschermde wijze. Dat laatste kan echter een probleem vormen door de recente uitbraak van het apenpokkenvirus, dat volgens de laatste berichtgeving vooral de ronde doet in homoseksuele kringen.

Symptomen verbergen

Men zou verwachten dat wanneer een dergelijke ziekte de ronde doet men er alles aan zou doen om de deelnemers zo goed mogelijk in te lichten over de risico’s van onbeschermde seks. Dat zou temeer verwacht worden van de San Francisco Aids Foundation, die zich hoort in te zetten tegen de verspreiding van seksueel overdraagbare aandoeningen. Om die reden is het op z’n minst verwonderlijk te noemen dat homoseksuelen in een recente richtlijn toch de raad krijgen om toch mee te doen aan het festival.

“Voor wie bang is op de apenpokken te krijgen, wij hopen dat jullie toch meedoen”, klinkt het op de website. “Zien jullie builtjes op jullie huid en zijn jullie bang dat het apenpokken kunnen zijn? Bedek ze met een verband of met je kledij voor je uitgaat.” Het lijkt er dus om dat men homoseksuelen de raad geeft om, zelfs in geval van besmetting, gewoon van niets te gebaren en andere te besmetten.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




13 gedachten over “Aidsfonds uit San Francisco raadt homoseksuelen aan symptomen van apenpokken te verbergen en toch seks te hebben”

  1. Dat lijkt me een loense poging om die intellectuele cultuurgroep zo snel mogelijk van kant te maken met die apenpokken. Toegegeven dat het inderdaad een homo-ziekte is en dat is wel spijtig. Misschien zal die laatste groep zich nu, in functie van de grenzeloze diversiteit, voortaan als arabieren moeten gedragen en hun aandacht meer op schapen en geiten vestigen wat jammer genoeg helemaal niet meer cultureel is. Misschien anders wel een goed idee om bij de volgende pride-stoet enkele mooie schapen en geiten-exemplarem mee te laten marcheren. Vergeet vooral hun lippenstift niet!

  2. Stel je voor dat de republikeinen iets dergelijks zouden zeggen, erger nog stel je voor dat iemand van VB zoiets zou zeggen. De ganse woke wereld staat op zijn kop, in België de vivaldipartijen vanuit hun luxe vakantie centra van St Tropez tot in Vietnam (Elkouakibi haar resort door de Vlaamse belastingbetaler betaald), schreeuwden moord en brand, gesteund door PVDA top viroloog Van ranst. Maar als een homo vereniging zoiets zegt is alles…koek en ei! Woke is hier letterlijk en in korte termijn de mensheid op zich aan het bedreigen, de holibi gemeenschap als eerste slachtoffer…maar Liesbeth en alter ego’s vinden dit “normaal”.

  3. Jongens, ik heb de apenpokken gehad, da’s echt een érge ziekte, niet om mee te lachen. Toen ik het vorige week had kon ik de hele dag niet stoppen met breed glimlachen en symbalen tegen mekaar slaan. Ben helemaal doof nu.

Plaats een reactie

Delen