Uncategorized

Tienermeisjes aangerand door asielzoekers in zwemcomplex Rozebroeken

Redactie PAL

Afgelopen donderdag zijn enkele tienermeisjes aangerand door twee mannelijke asielzoekers in het Gentse zwembad Rozebroeken. Eén van de meisjes is de dochter van ex-voetballer Frédéric Dupré. Volgens hem is zijn dochter in shock, onder andere door het agressieve gedrag van de jongens.

Frédéric Dupré is niet te spreken over wat er zich afgelopen donderdag afspeelde in het Gentse zwemcomplex Lago Rozebroeken. Daar werd zijn 13-jarige dochter namelijk aangerand door twee jongens die het statuut van asielzoeker hebben. Die benaderden het meisje, waarna ze op agressieve manier hun borsten en geslachtsdelen betastten. “Ze was in shock. Die jongens waren erg agressief”, getuigt Dupré. Zij zou echter niet het enige slachtoffer geweest zijn.

Gelukkig voor de meisjes hadden de redders vlug door wat er aan de hand was. Zij haalden de politie erbij, die de jongens meenam voor verhoor. “De twee minderjarige jongeren zijn opgepakt en meegenomen naar het politiebureau”, klinkt het bij Eva Houpels van de Gentse lokale politie. Daarnaast werden ze op de zwarte lijst van het zwembad gezet.

Alweer vrij

Hoewel het om ernstige feiten gaat waren de jongens donderdagavond alweer op vrije voeten. “Maar het onderzoek loopt nog”, zegt Houpels. “De processen-verbaal worden overgemaakt en het parket zal hier een passend gevolg aan geven.”

Toch stelt dat Dupré niet gerust, temeer omdat de politie zelf zou gezegd hebben dat er weinig aan gedaan kon worden. “Dat die jongens nadien gewoon vrijgelaten zijn, dat begrijp ik echt niet. Het gaat om jongeren met een statuut als asielzoeker. De politie zei me dat ze een tik op de vingers zullen krijgen, maar verder niks. Als ouder sta je daar machteloos tegenover”, klinkt het. “De politie doet ook maar haar werk, dit moet hogerop worden aangepakt. Dit is falend beleid.”

Verblijfsrecht afnemen

“Het is niet het eerste voorval met zogenaamde ‘jongeren’ in Rozebroeken”, reageert de fractieleider van het Gentse Vlaams Belang Johan Deckmyn. “Dat de twee asielzoekers momenteel weer vrij zijn, is een slag in het gezicht van de slachtoffers. Sterker: wie als asielzoeker hier criminele feiten pleegt, moet zijn verblijfsrecht verliezen.”

Deckmyn besluit met een oproep om eindelijk echt werk te maken van een harde aanpak en nultolerantie. “We mogen dergelijke zwembadterreur nooit minimaliseren of afdoen als onvermijdelijk.” Hij kondigt dan ook aan het stadsbestuur zo snel mogelijk te ondervragen over de kwestie.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




14 gedachten over “Tienermeisjes aangerand door asielzoekers in zwemcomplex Rozebroeken”

  1. Zij krijgen een tik op hun vingers? 🤣😂🤣😂
    De slachtoffers krijgen dan een voorhamer in hun gezicht. En alleen daarom ben ik een “links” hater!😡😡😡 Elf triljoen gesubsidieerde verenigingen en instanties tegen ” racisme” . Maar diegenen die écht last hebben van geweld, aanrandingen en verkrachtingen namelijk blanke autochtonen worden NOOIT beschermd. Noch zul je voor hen enige instantie hebben al dan niet gesubsidieerd.

  2. De pv’s worden overgemaakt aan het parket (hahaha, what a joke, en bang dat ze nu moeten worden), wel, aan het parket veeg ik mijn voeten. Hopelijk worden eens hun dochters verkracht door die asielEISERS, eens zien of ze dan nog seponeren, daar waar de logica eindigt, daar begint justitie. Dat is al jaren zo door de extreem links geplaatste magistraten.

  3. Feiten zijn er, bewijzen, getuigen wat moet er nog meer zijn??
    Snelrecht, dus geen verblijfsrecht meer.
    Terug onder dwang met boeien aan.
    Rotzooi opgekuist!!
    Tegenstanders hier van?
    Ok, zet effe da krapul bij hun jonge dochters en dan afwachten….
    Dus pushback zonder pardon GEEN GEPAMPER meer!!!

  4. “Die benaderden het meisje, waarna ze op agressieve manier hun borsten en geslachtsdelen betastten”. Lees ik het goed? Het gaat over één meisje dat aan HUN borsten en geslachtsdelen wordt betast. Is dit gewoon een domme fout of is de auteur onder invloed van het woke-inclusief taalgebruik?
    Dit terzijde. Aangenomen dat de politie instructies opvolgt, maar de gedoogzaamheid van de overheid loopt de spuigaten uit. Eens komt de dag dat hen de rekening wordt gepresenteerd en dan kan de V(?)RT weer de schuld bij de ‘ontmenselijkten’ leggen.

  5. En stel dat die vader aann dat crapuul duidelijk zou uitgelegd hebben , dat dit niet kon . Het parket zou onmiddelijk heel veel tijd en energie besteden om uit t zoeken of die vader geen racistisch gedrag zou vertoond hebben .en die zou de dag nadien niet vrij hebben rondgelopen ! Want je eigen dochter beschermen tegen een ” asilbetruger ” omdat de politie niks mag doen , dat is “racistich ” en het recht in neigen handen nemen , toch volgens de oco volksverradersbende .

  6. Stel dat het een gewone Vlaamse jongen was die dit gedaan had, die zouden ze terecht heel hard aangepakt hebben. Maar omdat het om asielzoekers gaat, die ook al gratis mogen komen zwemmen, gebeurt er niets. Geen straf, geen boete, geen impact op de asielaanvraag… niets want het zijn de “dokters” en “ingenieurs” die we nodig gaan hebben in de toekomst. Zelfs al zou de politie de richtlijnen van de politieke correcte meute moeten volgen, de korpschef en onderzoeksrechter (als die al aangesteld zou zijn want het gaat over blanke meisjes) zouden op z’n minst toch wat rechtvaardigheidsgevoel moeten hebben en maatregelen nemen. Maar dan zouden ze hun postje kunnen verliezen aan de woke beleidsleiders. Walgelijk dat dit soort zaken anno 2022 passeren maar uw belastingen niet op tijd betalen of 5km te snel rijden wordt wel zwaar bestraft. Hebben we dan niets geleerd van de Dutroux zaak en de vele verkrachtingen en aanrandingen van jonge meisjes? Politie en gerecht zouden zich moeten schamen, en De Moor zou dat tuig manu militari het land moeten uitschoppen. En maar zagen over het VB en hun politici schaamteloos en zonder gevolg op de staatstelevisie ontmenselijken, bij deze heeft VB weer enkele duizenden stemmen erbij.

Plaats een reactie

Delen