Onafhankelijk waarnemer Kristof Calvo poseert trots met "Screw Trump"-sticker

Instagram: Kristof Calvo.

Uncategorized

Onafhankelijk waarnemer Kristof Calvo poseert trots met “Screw Trump”-sticker

Anton Schelfaut

Groen-Kamerlid Kristof Calvo was de voorbije dagen in de Verenigde Staten als onafhankelijk waarnemer bij de tussentijdse verkiezingen. Op zijn Instagram-account deelde hij recent enkele foto’s van zijn verblijf aldaar. Op een van die foto’s poseert de groene politicus met een wagen waarop een sticker met een niet mis te verstane boodschap kleeft: “Screw Trump. And screw you for voting for him.” Vrij vertaald: “De pot op met Trump. En met jou omdat je voor hem stemde.”

Calvo treedt tijdens de midterms op als onafhankelijk waarnemer voor de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE). Zijn taak bestaat erin toe te kijken op het correcte verloop ervan. “Verkiezingen zijn altijd bijzonder en dat geldt zeker voor de(ze) Amerikaanse midterms”, luidt het onderschrift bij een reeks foto’s van zijn verblijf op Instagram. “Best spannend na alles wat er is gebeurd met de presidentsverkiezingen…”

Het Groen-Kamerlid verbleef de voorbije dagen in de Amerikaanse staat Maryland, waar hij opmerkte dat “de campagne werkelijk overal is, langs de weg en in de voortuinen”. Verder is het voor hem duidelijk dat voormalig president Donald Trump nog niet verdwenen is uit de Amerikaanse politiek, ook al was hij geen kandidaat bij de midterms. Dat illustreert hij aan de hand van een foto waarop hij poseert met een wagen waarop een duidelijke boodschap staat: “De pot op met Trump. En met jou omdat je voor hem stemde.” Daarboven kleeft ook een sticker met de boodschap: “Aborteer Trump in het eerste trimester (van de zwangerschap, red.).”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

18 gedachten over “Onafhankelijk waarnemer Kristof Calvo poseert trots met “Screw Trump”-sticker”

  1. Deze crypto communist die in het mekka van het kapitalisme gaat controleren of de verkiezingen correct verlopen. Dat in zijn eigen land meer dan 800.000 kiezers worden uitgesloten door een cordon waarvan Jos Geysels de architect is zal hem worst wezen! Hoe hypocriet kan je zijn.

  2. Dat komt inderdaad heel “onafhankelijk” over. Waarnemers van de OVSE zouden gewone mensen moeten zijn, geen politici van uitgesproken links of zelfs rechtse partijen, zo voedt je enkel dat er gesjoemeld wordt en dat er toch door de “waarnemers” de andere kant zal uitgekeken worden. Kerels al Calvo dus naar de VS sturen als “waarnemer” betekent dus een a priori vooringenomenheid en dus een zeer grote kans op fraude. Trouwens calvo kan alleen maar dromen van een resultaat voor zijn partij die Trump nu weer neerzet.

  3. Het zijn de types Calvo die onder het Nazibewind er voor zorgde dat de Endlösung kon uitgevoerd worden. Verblinde dogmatici met geen greintje empathie of menselijkheid in hun lijf. Een mooi en waar uithangbord voor wat de E.U. is geworden.

  4. Ze hebben weer gefikst die Groenen…. Ze zijn toch oooooohhhhhh zo tevreden dat ze eindelijk in de (klein)Wereldpolitiek worden ingeschakeld. Hoe meer je over Vivaldi leest hoe meer het een NO-Regering is. Vooral dat Groenvolkje is toch zo blij dat ze er mogen bijzijn, net Sinterklaas… niet Calvo.

  5. Wat een zielig ventje, en op wie zijn kosten is Calvo naar de USA gereisd? is hij de oceaan overgezwommen of met een “vervuilend ” vliegtuig gegaan.? Hoe belachelijk is hij toch.

  6. calvo komt uit een communistische Spaanse familie die gaan lopen is toen de linkse beleidsvoerders in Madrid in 1936 5000 rechtse mensen hebben geexcuteerd in de gevangenissen waar ze opgesloten werden door de communisten.Toen heeft Franco ingegrepen en de rest is geschiedenis,spijtig genoeg hebben we dergelijk gespuis hier opgevangen en nu kruipt de kakkerlak vanonder zijn steen,hoog tijd om hem te vermorzelen,die kakkerlak ,nog een geluk dat hij geen jong heeft geworpen.Groen-links zorgt overal in de wereld voor anarchie ,armoede en revolutie,totdat er een dictatuur komt en orde op zaken brengt.Mensenplichten ipv mensenrechten,die er doorgaans financieel van profiteren

Plaats een reactie

Delen