Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) waarschuwt voor TIkTok. Foto's Shutterstock en Photo News

Vlaams minister van Binnenlands Bestuur Bart Somers (Open Vld) waarschuwt voor TIkTok. Foto's Shutterstock en Photo News

Uncategorized

VIDEO. Bontkraagje bedreigt treinconducteur: “Ik boks al je tanden eruit!”

Anton Schelfaut

Op beelden die circuleren op sociale media is te zien hoe een bontkraagje wild tekeergaat tegen een treinconducteur. Hij gaat hoofd aan hoofd staan met de conducteur en dreigt ermee om al zijn tanden uit te slaan. De treinbegeleider zelf slaagt erin om zijn kalmte te bewaren, ondanks de aanhoudende scheldtirade van de passagier. Naar aanleiding van het incident veroordeelt spoorwegmaatschappij NMBS “elke vorm van agressiviteit of geweld naar het personeel”. De precieze omstandigheden zijn nog niet bekend.

De TikTokbeelden tonen hoe het bontkraagje ermee dreigt ermee om al de “kankertanden” van de conducteur uit te slaan. Die laatste slaagt erin om zijn kalmte te bewaren, en antwoordt dat de agressor dan een probleem heeft. De jongeman is echter niet onder de indruk: “Wat ga jij doen? ‘Zehma’ (zogezegd, red.), jij bent hier de man.” Daarop dwingt het bontkraagje hem om te gaan zitten, maar daar gaat de conducteur niet op in. “Ga zitten hier! Ik ga jou hier laten zitten, vriend!”

“Jullie zijn allemaal getuigen, hé”, richt de conducteur zich vervolgens tot de andere passagiers.

In een ander filmpje maakt de agressor zich sterk dat ‘ze’ – vermoedelijk de spoorwegpolitie – hem “sowieso niets kunnen doen”. “Kankerhoertje dat jij bent”, voegt hij daar nog aan toe. “Je bent langer dan ik, maar ik boks al je tanden eruit, vriend!”, fulmineert hij nogmaals. “Kom dan! Wat ga je doen?”

https://www.tiktok.com/@alex_38damage/video/7173204297474247941?_r=1&_t=8Xx58kf3HAU&is_from_webapp=v1&item_id=7173204297474247941
https://www.tiktok.com/@alex_38damage/video/7173371040452627718?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Anton heeft een passie voor politiek, media en technologie. Hij volgt de binnen- en buitenlandse politieke actualiteit op de voet.

17 gedachten over “VIDEO. Bontkraagje bedreigt treinconducteur: “Ik boks al je tanden eruit!””

  1. En daar stopt het verhaal…want het tuig heeft gelijk gekregen. Hij is gratis mee gereisd, en noch de conducteur, noch de spoorwegpolitie, en alzeker niet justitie zal hem een strobreed in de weg leggen. Het verhaal is weer: we zijn allemaal racisten, hij werd gediscrimineerd, hij moet een vergoeding krijgen. Dit land is echt om zeep want tuig zoals dit wordt steeds weer het handje boven het hoofd gehouden. Ik heb op meerdere sites gevraagd naar en gezocht naar het antwoord van justitie: welke straffen werden er gegeven werden aan het allochtoon tuig dat de stranden, de recreatiecentra, de corona betoging, de after parties in Bxl na de voetbal, na oud op nieuw… geterroriseerd heeft: geen antwoord is zoals steeds…NIETS.

  2. Deze mini Mike Tyson met bontkraagje en duizenden anderen zijn diegenen die ervoor gaan zorgen dat de Sociale Zekerheid wordt gespekt om de pensioenen betaalbaar te houden en dit dankzij omvolker Somers en co! Dit bontkraagje,dat met grote waarschijnlijkheid opgefokt is door problematisch druggebruik, is zo achterlijk dat hij niet beseft dat hij gratis reclame maakt voor het VB! Ik doe mijn hoed af voor de zeer professionele aanpak van de treinconducteur,maar stiekem heb ik wel spijt dat er nooit eens niet enkele para’s in burger mee in het compartiment zitten! Gegarandeerd animo en een kanker bontkraagje zonder tanden op de spoed!?

  3. Een moedige treinbegeleider die zijn werk probeert te doen op een professionele manier. Iets wat we niet van onze politichiens kunnen zeggen die vanuit hun bureeltje dit gedrag eens temeer gaan veroordelen. Als het echt scheef loopt krijgt de treinbegeleider nog een vermaning omdat hij aan uitlokking van geweld gedaan heeft door te vragen “en wat gaat ge doen?”. En de reactie van de vakbonden gaat weer een staking zijn om de werkende reizigers te pesten.

  4. In een normale rechtstaat zou dat stuk krapuul een treinverbod opgelegd krijgen. Maar ondenkbaar in het hellegat België, met de bende van Vivaldi en haar regionale politieke filialen. Georges Gilkinet, Ecolo, vice-eerste minister en minister van Mobiliteit en NMBS. Bevoegd voor de Dienst Veiligheid op het spoor […] Dit voor de theorie. In de praktijk: chaos creëren en de veiligheid van het personeel verwaarlozen.
    Bijnaam Guust Flater. Een rode kaart en zijn C4 lijken mij een billijke sanctie. Dat hij terugkeert naar zijn dorp Assesse. Dorpspolitiek kan ook leuk zijn.

  5. De treinbegeleider is een ezel! (en een bange blanke racist uiteraard) want hij gelooft dat ‘iedereen kan getuigen’ … de enige getuigen die zweren, bij alla en Klein Pierekken, dat ‘bro moh’ uitgedaagd, beledigd en vernederd werd zijn vivaldi bepamperden die trots en fier op hun vaderland zijn … waar het warm is en de mensen vriendeljk zijn … en die hier, omwille van van witte suprematie hun ellendig slaven bestaan moeten ondergaan!

  6. we mogen niet klagen,wij kiezen de politiekers die we hebben en we weten op voorhand dat ze dat bruin en zwart gespuis altijd zullen steunen anders zitten ze aan den dop en als den dop in tijd beperkt wordt zitten ze zonder inkomsten.Wij zijn de schuldigen.Op naar een Vlaamse rechts nationalistische staat waar orde,vrijheid,welvaart en veiligheid heerst,maw op naar het Fascisme,dit moet ons doel zijn,de huidige democratie leidt ons naar anarchie en revolutie,burgeroorlog en armoede.

Plaats een reactie

Delen