INTERVIEW. Bart Dochy (cd&v): “Dat stikstofdecreet van N-VA en Open Vld was ofwel kwade wil, ofwel domheid”

INTERVIEW. Bart Dochy (cd&v): “Dat stikstofdecreet van N-VA en Open Vld was ofwel kwade wil, ofwel domheid” - Photonews

Uncategorized

Dries Van Langenhove: “Ik stap uit het parlement”

Simon Segers

Partijonafhankelijk volksvertegenwoordiger Dries Van Langenhove heeft besloten om zijn mandaat neer te leggen om zich te focussen op activisme en zijn mediakanaal.

“Ik heb mij altijd al meer activist gevoeld dan politicus. Ik zat wel in het parlement, maar ik ben nooit van het parlement geweest”, sprak Van Langenhove in een video van Vlaams Belang. Hij verduidelijkt dat zijn inzet voor de Vlaming in geen geval zal afnemen. “Ik wil vooral doorgaan daar waar ik het grootste verschil kan maken voor ons volk, en dat is via mijn activisme en met mijn mediakanaal.” Verder wil hij ook een einde maken aan de heisa omtrent zijn organisatie Schild & Vrienden na de reportage van Pano uit 2018.

Schouder aan schouder

Vlaams Belang-voorzitter Tom Van Grieken heeft Van Langenhove destijds gevraagd om als onafhankelijk kandidaat lijsttrekker te worden in Vlaams Brabant in aanloop van de verkiezingen in 2019. “Ik was graag (opnieuw) met Dries naar de verkiezingen getrokken. (…) en toch wil ik hem steunen in zijn moeilijke beslissing”, aldus Van Grieken in de video. “Want hij is niet alleen een idealist, hij heeft het hart ook op de juiste plaats en hij blijft zich inzetten voor onze gezamenlijke nationalistische strijd. Schouder aan schouder.”

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

16 gedachten over “Dries Van Langenhove: “Ik stap uit het parlement””

  1. Joris De Vriendt uit Testelt (Scherpenheuvel) volgt hem op. Joris is een trouwe Vlaams Belang partijsoldaat, volgt heel getrouw de partijlijn. Joris kent geen Russisch of Chinees, er is dus geen gevaar dat hij afwijkende opinies leest in buitenlandse media. Annemans en Van Grieken kunnen met Joris op hun beide oren slapen. Joris De Vriendt is er altijd bij als er Vlaams Belang evenementen moeten georganiseerd worden, Hij kan pensen en pannenkoeken bakken. Joris komt nooit met eigen standpunten, hij is de naam partijsoldaat waardig.

  2. Ik ken socialisten met een Agusta-verleden die ongestoord verder bleven graaien in de Wetstraat. Naar verluidt werd er eentje zelfs gereanimeerd in de Vivaldivriendenkring van de Wetstraat als minister. Maar ja, van VB politici eisen de wokefanatici dat deze de eeuwige gelofte van maagdelijkheid afleggen zoals de vestaalse maagden.

  3. Minstens de perceptie werd gecreëerd dat Dries naar de “uitgang” werd geduwd omdat het VB zich aan hem niet wil “verbranden”. Het valt gemakkelijk te voorspellen dat al of niet met de “juiste kleur” partijkaart benoemde rechters in hun hoedanigheid van sheriff in onze tricolore Far West, Dries zeker zullen veroordelen om hem zijn “burgerrechten” te kunnen afpakken zodat hij zich niet meer verkiesbaar zal kunnen stellen.Bij dergelijke vrij gemakkelijk voorspelbare veroordeling zou Dries’ populariteit als “underdog” natuurlijk nog verder enorm toenemen. Het politiek-correct gedegenereerde democratische farce Systeem zal kost wat kost willen vermijden dat dit zou kunnen renderen voor Dries bij ons onbarmhartig electoraal vonnis van 2024 over het crapuleus Vivaldi wanbeleid. De tricolore PoCo-Loge zal waakzaam, opgelucht en tevreden toekijken naar de tricolore vaudeville, volgens hun vunzig PoCo-scenario opgevoerd . “Rechtstaat” of veeleer “Scheefstaat” ???????

  4. Meesterzet vind ik, benieuwd wat PS-vriendje BDW nu gaat verzinnen om het cordon sanitair feitelijk nog aan te houden. En het toont tegelijkertijd de rechtlijnigheid en moed van DVL aan. Filip Dewinter heeft ook al verklaard dat hij steeds bereid is een stap opzij te zetten ten voordele van zijn partij. Wat een verschil met de zetelklevers, bedriegers en volksverlakkers van ALLE traditionele partijen + GROEN. P.S.: de volledige POCO-media heeft het er steeds over dat de parlementaire onschendbaarheid van DVL werd afgenomen maar ze “vergeten” er wel bij te zeggen dat hij daar zelf om gevraagd heeft.

  5. Hoezo “Cordon Sanitair” . Het is veeleer een “Cordon Discriminatoir”, incarnatie van “discriminatie op basis van politieke overtuiging”, dat UNIA toch als één der “beschermde criteria” catalogeert.

  6. Dries kreeg het democratisch vertrouwen van 40.000 kiezers in Vlaams-brabant. Deze legitimiteit kunnen de Vivaldicriminelen en N-VA hem niet afpakken. Come back naar het Oude Rome. Toen consul Octavianus onderhandelde over een coalitie met consul Antonius, stelde deze laatste als voorwaarde het elimineren van wederzijdse vijanden. Geviseerd werd Cicero vijand van Antonius. Octavianus stuurde Cicero naar het hiernamaals. Eenmaal de klus geklaard gingen de twee bondgenoten met elkaar op de vuist. Ik zal het blijven herhalen, Bart Dewever beschouwt het als een Belgische missie alles in het werkt te stellen om zijn concurrent in Vlaanderen, het Vlaams Belang, te elimineren op eender welke manier.

Plaats een reactie

Delen