Een metrostation in Wenen. Foto Shutterstock

Een metrostation in Wenen. Foto Shutterstock

Uncategorized

Bende vermoordt Noord-Afrikaan met machetes in Wenen

Simon Segers

In een metrostation in Wenen is een 31-jarige Algerijn door een bende ongeïdentificeerde criminelen vermoord met machetes. De motieven van de daders blijven voorlopig nog onduidelijk.

Volgens ooggetuigen zou een groep van tot wel tien mannen de man eerst in elkaar geslagen, waarna ze hem tegen de grond klemden en brutaal op zijn handen en voeten zijn beginnen inhakken met machetes, waarbij zijn ledematen quasi volledig zouden zijn afhakt. De daders sloegen op de vlucht toen ze zich realiseerden dat enkele omstaanders de hulpdiensten hadden ingelicht. Hoewel het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis stierf de man door het hevige bloedverlies.

Drugsgeweld?

Momenteel heeft de politie één verdachte, een Algerijnse man van 24, kunnen inrekenen, maar die heeft tot nu toe niks bekend over zijn eventuele betrokkenheid. Hij probeerde ten tijde van zijn arrestatie de politie te ontkomen door in de Donau te springen. De omgeving van het metrostation waar de moord plaatsvond, wordt al langer geteisterd door bendes van drugcriminelen uit Tsetjenië, Afghanistan en Noord-Afrika. Op dit moment is er echter geen directe link met het drugsmilieu aangetoond.

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




Simon heeft een brede interesse voor politiek en cultuur. Hij is ook gepassioneerd door wetenschap en luchtvaart.

6 gedachten over “Bende vermoordt Noord-Afrikaan met machetes in Wenen”

  1. De verrijking van Europa dankzij deze hoogopgeleide dokter, ingenieurs en andere wetenschappers. Wij als als blanke racisten mogen blij zijn dat deze elite van de mensheid onze pensioenen zal betalen. Minstens 3000 jaren boetedoening zou een minimum geste voor elk van ons moeten zijn. Dank u Merkel, Johansson en andere linkse genieën! Hoe konden wij zo blind zijn???

  2. Snel rijk worden om mee te kunnen met autochtonen die hun ganse leven gewerkt hebben, dat kan alleen via de illegale economie (sex en drugs). Vele allochtonen hebben deze boodschap al begrepen en als het niet snel genoeg gaat, moet je je rivalen uitschakelen.

Plaats een reactie

Delen