Voorzitter Moslimexecutieve wil Belgische staat aanklagen

Mehmet Ustün (rechts), op een bijeenkomst met toenmalig premier Macron en Justitieminister Geens. Photonews

Uncategorized

73-jarige vrouw en kleindochter aangevallen in Bordeaux | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


20/06/2023 – 07:30

Op onderstaande beelden, die RN-voorzitter Jordan Bardella deelt, is te zien hoe een jongeman een 73-jarige dame en haar kleindochter aanvalt wanneer ze hun huis in Bordeaux binnenstappen. De verdachte is intussen opgepakt en is bekend bij de politie. Het gaat om een 30-jarige man die geboren is in Bordeaux.

https://twitter.com/J_Bardella/status/1670893981704617984?s=20

Vorige PAL Tweets:

https://palnws.be/2023/06/joren-vermeersch-iedereen-die-zegt-dat-x-of-y-te-wit-is-problematiseert-de-huidskleur-van-mensen-pal-tweets/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




3 gedachten over “73-jarige vrouw en kleindochter aangevallen in Bordeaux | PAL Tweets”

  1. Zou autochtonofoob racisme deels of geheel bij deze rovende neger de inspiratiebron geweest zijn ? Laat u niet wijsmaken door de politiek-correcte Regime media dat de notie “neger” vermeend….”racistisch” zou wezen. Hoe komt het dan dat, ondanks intensief opzoekwerk, er blijkbaar geen enkele maar dan ook geen enkele jurisprudentie geldt die dergelijk politiek-correct ontaard kwakkel-bericht zou kunnen staven ? Zoek er zelf eens lang en vruchteloos naar. Laat u niet indoctrineren door wat over-gesubsidieerd, politiek-correct gehersenpoeld Regime journaille u volkomen zou u vruchteloos willen op de mouw spelden.

  2. En altijd weer die racistische witte mannen. Gelukkig hebben 753.466 instanties tegen racisme , discriminatie en islamofobie die ons terug een veilige samenleving zullen bezorgen.

Plaats een reactie

Delen