Melissa Depraetere (screenshot VRT) en Conner Rousseau (Photo News)

Melissa Depraetere (screenshot VRT) en Conner Rousseau (Photo News)

Binnenland politiek

Melissa Depraetere over klacht tegen Rousseau: “Laat het gerecht zijn werk doen” | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


22/06/2023 – 17:30

Bij Villa Politica (VRT) reageert Kamerfractievoorzitter Melissa Depraetere (Vooruit) op de klacht die is neergelegd tegen haar voorzitter, Conner Rousseau. “Als ik morgen een klacht indien tegen de premier (…), gaat daar dan ook over worden bericht?”, vraagt ze zich af. Volgens Depraetere worden klachten eerst onderzocht voordat erover bericht wordt. “Alleen geldt dat blijkbaar niet voor Conner Rousseau.”


Vorige PAL Tweet

https://palnws.be/2023/06/martin-bosma-pvv-neemt-afscheid-van-de-wereld-pal-tweets/

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




8 gedachten over “Melissa Depraetere over klacht tegen Rousseau: “Laat het gerecht zijn werk doen” | PAL Tweets”

  1. Indien Conner Rousseau voorzitter zou zijn van het Vlaams Belang kregen de kijkers een uitgebreide reportage in het VRT journaal, Pano,Terzake, Afrspraak en de 7de dag. Dan zouden de socialisten niet zeggen:”laat het geredcht zijn werk doen”. In alle onriekende gerechtelijke zaken waarin sossen betrokken raakten zagen we een profiel van de omerta. Trouwens ten tijde van Agusta was er een enkele socialistische kabinetschef die loyaal meewerkte met het gerecht en bezwarende getuigenissen ten laste van de Socialistische partij aflegde. Resultaat: hij werd prompt gebroodroofd (C4) door zijn rode kameraden. De andere kabinetschefs die weigerenden mede te werken met het gerecht, en opgesloten werden in de gevangenis, bleven zonder onderbreking hun wedde en vergoedingen van de partij ontvangen. Melissa Depraetere moet nog veel leren over het deviante rode milieu.

  2. melissa, het gerecht is zo corrupt als de sossen zelf. Als die een diner moeten samenstellen met 2 maten en 2 gewichten, das ni te vreten en alzo denkt de meerderheid er ook zo over en ikke zekers.

  3. Het gerecht haar werk doen? Een paar voorbeelden van hoe het gerecht haar werk doet: doodschieten van YV zonder aanleiding, helpen “zelfmoorden” van JC, Bart de Pauw…anderzijds de reuzegommers, groepsverkrachters een opstel als straf laten schrijven, de zaak El Kouakibi op de lange baan, de zaak Samusocial op de lange baan…kom, kom, kom Melissa….heeft u echt vertrouwen in het gerecht? Een telefoontje naar Q en het allemaal “geseponeerd”, het gaat hier wel op een politicus van een traditionele partij, niet over iemand van VB waar de zaak binnen een dag zou “opgelost” zijn.

  4. Melissa moet nog veel leren.Er zijn nu al enkele klachten ingediend al dan niet geseponeerd maar dat wil zeggen dat er nog slachtoffers waren die nu mss zullen durven spreken,wat mij niet zou verwonderen,SS indachtig,de teletubbies met PJ en den baard indachtig en dan de professor die naar GB vlucht,allemaal niet kosjer als dit allemaal komt boven drijven nu er spanningen zijn binnen de vivaldidioten beloofd dit niet veel goeds?Ipv een gouden haantje is het een loden haantje geworden,ik ben benieuwd of Vooruit-achteruit nog lang achter hun loden haantje zullen blijven staan of als ze “het”zullen omsmelten in loden kogels.”Het”wonderkind is gesneuveld in het wokisme-bed.

  5. Het gerecht? Welk gerecht: De procureur des konings, de onderzoeksrechter of rechtstreekse dagvaardiging voor de rechtbank? Geen homogene wereld. Magistraten zijn onafhankelijk. Waar ligt de grens tussen onafhankelijk en onpartijdig?. Neem nu het grondwettelijk Hof. Waarom zijn de helft van de leden samengesteld uit politici? Misschien omdat de politieke wereld paranoïa is voor onafhankelijke en onpartijdige rechters? In de VSA is het Supreme court samengesteld uit negen rechters. Negen professionele rechters die beslissen via meerderheid der stemmen. En deze procedure biedt meer garanties dan het Belgische nefaste compromis waar partijbelangen primeren.
    Wie zich wenst te verdiepen in het reilen en zeilen van het Belgisch gerecht beveel ik het volgende werk aan:” Het land van de onbestrafte misdaden. Waarom faalt justitie? Auteur Walter De Smedt (magistraat), uitgeverij Lannoo, 2021.

  6. Stel je voor dat Conner schuldig zou zijn dan kan je je afvragen of hij zijn werkstraf zal kunnen uitvoeren in het parlement en wat met die boete van enkele honderden euro’s ? Wordt die dan terugbetaald als onkostenvergoeding ?
    Het worden nog spannende tijden voor Vooruit.

Plaats een reactie

Delen