Vlaamse regering stimuleert boeren om uit te breiden zonder te groeien: “Gewoon toepassing van landbouwbeleid”

Jo Brouns - Illustratie. Photonews - Shutterstock

Binnenland politiek

Jong Groen provoceert flaminganten op Vlaamse feestdag | PAL Tweets

PAL

Twitter is niet meer weg te denken uit het debat, maar omdat niet alles wat op Twitter verschijnt even interessant is, trachten we in deze rubriek voor u de leukste of interessantste berichten te selecteren. Soms grappig, soms scherp en soms hemeltergend, maar nooit saai.


12/07/2023 – 07:30

Jong Groen provoceert flaminganten op Vlaamse feestdag

De jongerenbeweging van Groen kon het gisteren niet laten om een steek uit te delen richting een hele bevolkingsgroep. “Leve Vlaanderen. Fuck Vlaams-nationalisme.” Dat was de boodschap die de partij de wereld instuurde op de Vlaamse feestdag.


Vorige PAL Tweet:

PAL Nieuwsbrief

schrijf je gratis in

Blijf op de hoogte met onze dagelijkse nieuwsbrief




14 gedachten over “Jong Groen provoceert flaminganten op Vlaamse feestdag | PAL Tweets”

  1. Veeleer “Jong Groen achter de oren” zeker, laat ons objectief-correct een kat “een kat” blijven benoemen tot spijt van elke gifGroene bitskoemer die het benijdt.

  2. Zou het daarom zijn dat Groen niet van de grond komt in Vlaanderen ? Een pro migratiepartij die armoede importeert, de eigen bevolking de nek omdraait door hun dure klimaatmaatregelen en onze energiezekerheid heeft verkwanseld heeft geen plaats in Vlaanderen. Door hun afkeer van kernenergie bouwen we nu vervuilende dure gascentrales en wordt onze energie schaars en onbetaalbaar.

  3. Van alle partijen is Groen het meest nefast voor gemeenschap en maatschappij. Uiteraard mogen zij een fuck you opsteken naar het nationalisme, daarmee bevestigen ze eens te meer hoe volksvreemd ze zijn. Laten we elkaar goed verstaan. Ik ben een Vlaming, niet per sé een Vlaams Nationalist, maar Groenen die zich als Vlaming presenteren? Misschien zouden ze hun mond beter eens wassen alvorens te spreken. Vlaams Belang is veel minder gevaarlijk dan een dergelijke ideologische verdwaasde partij. Vlaams Belang is misschien ook ideologisch verdwaasd maar minder gevaarlijk voor de man in de straat.

Plaats een reactie

Delen